Monday, October 05, 2009

CERAMAH PRK N.31 BAGAN PINANG MALAM INI BERSAMA MUJAHID YUSOF RAWA, SASTERAWAN NEGARA A. SAMAD SAID DAN KUMUTTA RAMAN
Ustaz Dr. Mujahid Haji Yusof Rawa
Ahli Parlimen Parit Buntar dan Pengerusi Lajnah Perpaduan Nasional PAS PusatDatuk A. Samad Said
Sasterawan Negara ke-4"Jika pada PRU lalu masyarakat India dikatakan 70 peratus mengundi calon PAS, selepas peristiwa ini saya percaya sokongan kaum India mungkin meningkat hingga 90 peratus. Orang India tahu siapa di sebalik provokasi 'sepak kepala lembu' baru-baru ini. Hutang di Shah Alam itu akan bayar di Bagan Pinang. Tragedi mengarak dan menyepak kepala lembu di Shah Alam itu membuatkan kaum India sangat marah kerana menganggapnya sebagai satu penghinaan kepada agama. Saya fikir kesannya boleh mengalahkan Umno-BN pada PRK Bagan Pinang nanti. Suara Makkal Sakti akan berkumandang di sana".
Kumutta A/P Raman
Ketua Wanita Kelab Penyokong PAS Kaum India dan Calon PAS Pilihan Raya Umum ke-12 di DUN N.40 Tiram, JohorCERAMAH SEMPENA PILIHAN RAYA KECIL DUN N.31 BAGAN PINANG :


TARIKH : 5 Oktober 2009 / 16 Syawal 1430 Hijrah (Isnin)

MASA : 9:00 malam

TEMPAT : Bilik Gerakan DAP, Batu 9, Jalan Pantai, Teluk Kemang, Port Dickson (berhampiran Politeknik Port Dickson)PENCERAMAH :

1. Y.B. Ustaz Dr. Mujahid Haji Yusof Rawa
Ahli Parlimen Parit Buntar dan Pengerusi Lajnah Perpaduan Nasional PAS Pusat

2. Y.Bhg. Datuk A. Samad Said
Sasterawan Negara ke-4

3. Y.B. Loke Siew Fook
Pengerusi Kebangsaan Belia Sosialis DAP, Ahli Parlimen Rasah dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Lobak, Negeri Sembilan

4. Kumutta A/P Raman
Ketua Wanita Kelab Penyokong PAS Kaum India dan Calon PAS Pilihan Raya Umum ke-12 di DUN N.40 Tiram, JohorSEMUA DIJEMPUT HADIR.


No comments:

Related Posts with Thumbnails